Sjaals om mee te pronken

Uw hals versieren, bedekken of flaneren met een elegante sjaal? Bekijk de collectie sjaals van VHL Designs in Brugge en u zult zonder twijfel voor elke dag van de week wel een passend sjaaltje vinden. De leveranciers in het buitenland worden met veel zorgvuldigheid gekozen om u als klant steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Inouïtoosh

Inouïtoosh is een Frans bedrijf dat eigen designs maakt en in Indië ontwerpt. U vindt in de collectie unieke sjaals met dieren, landschappen, portretten, ... De mooie ontwerpen maken deze sjaals te Brugge speciaal en zijn van zeer goede kwaliteit.

Colores de Otoño

Zoekt u het wat exotischer? Dan zijn de sjaals van dit Spaans merk zonder twijfel uw ding. De stukken worden gemaakt in Indië met hoofdzakelijk 100% zijde. Resultaat: heel fijn product maar met superkwaliteit.

Imperial

De Imperial sjaals komen rechtstreeks uit India. Deze 100% cashmere sjaals, worden ook paschmina genoemd (fijne cashmere sjaal, soepel en aangenaam om te dragen).

Kom gerust langs en ontdek naast de unieke sjaals te Brugge ook de handgemaakte handtassen en leuke juwelen. Bij vragen kunt u uiteraard steeds vrijblijvend contact opnemen.