Noorse charme met een outfit van Oleana

Van sjaals tot rokjes en cardigans, bij VHL Designs ontdekt u de prachtige collectie van het Noorse merk Oleana in Brugge. Alle kledij en accessoires van dit topmerk worden steeds op een eerlijke manier geproduceerd in Noorwegen.

Rijke patronen en motieven

De collectie van Oleana is elk seizoen weer anders, maar de typische kleurrijke patronen en motieven vormen een rode draad doorheen elke collectie. Tot het ruime assortiment behoren zowel truien en cardigans, maar ook sjaals en accessoires. Deze items zijn beslist een meerwaarde voor uw garderobe ongeacht het seizoen.

Eerlijke mode 

Oleana is een familiebedrijf gevestigd in Ytre Arna in Noorwegen. Van de ruwe materialen, het productieproces tot het afgewerkt eindproduct: alles gebeurt op een eerlijke manier met veel respect voor mens en natuur. Een mix van eerlijke mode, grenzeloze creativiteit en kwalitatieve materialen zoals wol en zijde vormen de exclusieve identiteit van Oleana én van de klanten die resoluut gaan voor dit ongeëvenaard merk.

Kom even vrijblijvend langs in onze winkel in Brugge en ontdek hoe de producten van Oleana uw outfit compleet maken. Meer vragen? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.