Handgemaakte juwelen uit diverse landen

Kettingen, armbanden, oorbellen,… een juweel zorgt voor de final touch en laat u stralen. Bij VHL Designs wordt dan ook steevast gekozen voor authentieke, handgemaakte juwelen die kwaliteit en vooral klasse uitstralen.

Ayala Bar

Deze juwelencollectie komt uit Tel-Aviv (Israël), waar de stukken met de hand gemaakt worden. Er zijn diverse stijlen en er kan ook met steentjes gewerkt worden. Kiest u voor de Zigeunerstijl of prefereert u de Bohemian look? Alles is mogelijk. De designs zijn heel mooi en vooral kleurrijk.

Camps & Camps

Twee zussen maken hier hun eigen juwelen uit kunsthars. Deze sierraden zijn dan ook zeer licht. Alles wordt ter plaatse in Venlo geproduceerd.

Kazuri

De Kazuri juwelen komen uit Kenia en worden verkocht in de winkel te Brugge. De lokale dames te Kenia draaien de parels met de hand en daarna worden deze gedroogd, gebakken en geschilderd. Uw juweel is bijgevolg dan ook een puur en uniek stuk dat u doet stralen.

Kies uit de vele juwelen te Brugge uw favoriet stuk en ga gerust voor een compleet nieuwe outfit met een passende handtas of een mooie hoed. Neem contact op voor extra info.