Handtassen met een extraatje

Als vrouw is een handtas onontbeerlijk. U gaat nooit zonder buiten en wisselt graag af en toe eens van model of kleur, afhankelijk van de outfit die u draagt. Bij VHL Designs vindt u dan ook unieke, handgemaakte handtassen te Brugge die uw look trendy en compleet maken.

VHL-Designs, eigen huismerk

Na heel wat jaren enkel tassen uit Kaapstad te hebben ingevoerd, vond zaakvoerster Veerle het tijd om haar eigen creativiteit om te zetten in een unieke collectie. VHL Designs werd meteen de naam van de eerste handtassen reeks die u in Brugge kunt verkrijgen. Er zijn zowel sportieve, losse als strakke tassen te verkrijgen met telkens een extra toets erbij die de uniciteit garanderen. De tassen stralen een lichte vintage/retro stijl uit.

FSP

Naast het eigen merk kunt u ook de FSP handtassen in Brugge verkrijgen bij VHL Designs. Dit zijn handgemaakte handtassen in hair-on, met huid eraan (the postman). Op de facebookpagina vindt u een aantal foto’s van leuke stukken.

Wenst u meer info over de beschikbare handtassen te Brugge? Bekijk dan de webshop of neem gerust contact op. Bekijk zeker ook de mooie juwelen, sjaals en hoeden.