Handgemaakte accessoires en handtassen bij
VHL Designs in Brugge

Zaakvoerster Veerle Hoorelbeke voerde reeds enkele jaren handgemaakte handtassen in vanuit Kaapstad en kreeg zo de smaak te pakken om zelf ook unieke modellen te gaan ontwerpen en te verkopen in haar winkel in Brugge. Ze volgde een cursus lederbewerking te Lokeren en ondertussen ligt de eerste collectie van VHL Designs reeds in de rekken.

Perfectionisme

Alle artikelen worden steeds met de hand gemaakt in het land van herkomst. Zo komen de hoeden uit Italië, Nederland en Amerika, de sjaals uit India, de juwelen uit Israël en Nederland. De handgemaakte handtassen die in Brugge verkocht worden zijn eigen creaties of komen uit Kaapstad. Er is tevens een klein assortiment van cardigans/pulls/topjes uit Noorwegen beschikbaar.

Fairtrade

De stukken worden fairmade/fairtrade geproduceerd met kwaliteitsvolle grondstoffen zoals merinowol en zijde. Ook het respect voor het product wordt dus steeds in het concept meegenomen. Zaakvoerster Veerle werkte voordien ook in diverse winkels om op die manier verkoopservaring op te doen en haar klanten correct advies te kunnen verlenen.

Kom zeker langs en ontdek de unieke collectie. Bij vragen kunt u steeds contact opnemen en in de webshop kunt u reeds ontdekken hoe het aanbod eruit ziet.